.

.

Otvarač za usta 3D, udoban зубоврачебная otvarač za usta za зубоврачебного fotografskih za зубоврачебного pregleda(sini)

Otvarač za usta 3D, udoban зубоврачебная otvarač za usta za зубоврачебного fotografskih za зубоврачебного pregleda(sini)

HRK 212.10

Dostupnost
Dostupno za naručivanje

Dizajniran za otvaranje usta pacijenta u vertikalnom smjeru usta bez uzrokuje bol.Sigurno korištenje bez štete i višekratnu upotrebu, pogodan za različite veličine usta, prikladan za korištenje stomatologa.Mogu biti očišćen na visokoj temperaturi od 121 ° c, siguran i ne šteti ili ne utječe na vaš usmeni zdravo.Lako i ugodno dobiti širok pregled za pregled usne šupljine i ortodontske terapije.Plastični ретрактор pomaže vam da se panoramski pogled na šupljine šupljine, posebno dizajniran za upotrebu u stomatologiji.Značajke : 1. Mogu biti očišćen na visokoj temperaturi od 121 ° c, siguran i ne šteti ili ne utječe na vaš usmeni zdravo.2. Plastični ретрактор pomaže vam da se panoramski pogled usne šupljine, posebno dizajniran za dentalnu uporabu.3. Dizajniran za otvaranje usta pacijenta u vertikalnom smjeru usta bez uzrokuje bol.4. Sigurno korištenje bez štete i višekratnu upotrebu, pogodan za različite veličine usta, prikladan za korištenje stomatologa.5. Lako i ugodno dobiti širok pregled za pregled usne šupljine i ortodontske terapije.Specifikacija : Tip elementa : Otvarač za usta Materijal : plastika Upotreba : Otvorite usta pacijenta u vertikalnom smjeru usta, koristi se za snimanje i pregled.Popis paketa : 1 x Otvarač za usta.

Specifikacija

Item Type:
Mouth Opener
Material:
Plastic 
Usage:
Open the patient's mouth in the vertical direction of the mouth, used for photographic and inspection.
Package List:
1 x Mouth Opener :
S danom robom dok kupuju